skip to Main Content
AWANTONA - Malaysia Trusted Wedding Photographer & Videographer

Takkan nak tunggu album kahwin
sampai 3-4 bulan ?

Dah jadi kebiasaan dalam industri photography untuk album pengantin siap 3-4 bulan. Tapi bagi Awantona, kami faham keterujaan pengantin dan keluarga untuk melihat gambar di hari perkahwinan dgn cepat. Awantona mengambil inisetif utk mempercepatkan kerja2 penyediaan album seawal 25 hari sahaja!

Yekee album boleh siap
dalam 25 hari ?

Memahami kerisauan pengantin yg takut jika tidak dapat album dalam masa yang ditetapkan. Kami Awantona memberi jaminan jika album tidak siap dalam masa yang ditetapkan, baki bayaran akhir 20% tidak perlu dibayar.

Pelbagai pakej, hasil berkualiti dan premium!

Pilihan pakej yang bersesuaian dengan bajet anda. Semua pakej mempunyai kualiti servis dan hasil kerja yang sama. Yang membezakan hanya jenis album, bilangan mukasurat album, size frame, dan lebih komitment akan diberikan .

Jaminan album tahan
lebih dari 1 tahun!

Kami menyediakan jaminan dari sebarang kerosakan yang berlaku NATURALLY untuk album perkahwinan anda. Ia termasuk cover album tercabut , salah ejaan nama atau tarikh , texture album tertanggal dan warna luntur.

Jurugambar dijamin professional dan friendly!

Jurugambar Awantona kesemuanya terlatih dan dilengkapkan dengan SOP yang lengkap bagi memastikan hasil kerja mematuhi KPI yang ditetapkan. Awantona hanya menyediakan Jurugambar senior yang akan bantu memeriahkan majlis sambil mengajar pengantin posing yang terbaik!

Syarikat berpengalaman
dan berdaftar dengan SSM.

Syarikat Awantona telah mula beroperasi sejak 2013 dan mempunyai office di Bandar Sri Permaisuri, Cheras. Syarikat yang telah berdaftar di Suruhanjaya Syarikat Malaysia dan telah menguruskan lebih 700 pasangan pengantin.

KAMI ABADIKAN
KENANGAN & PENGALAMAN
YANG TIDAK DAPAT DILUPAKAN

Awantona telah menceburkan diri dalam bidang fotografi perkahwinan sejak tahun 2013. Misi kami adalah menghasilkan album perkahwinan yang berkualiti dalam tempoh 14 hari. Memori yang dirakam menjadi hasil seni yang tidak lapuk ditelan masa dan kekal abadi. Momen momen intim, mesra dan akrab yang penuh emosi bersama keluarga dan sahabat adalah momen yang paling semula jadi.

Dilengkapi dengan kamera Canon & Nikon yang berspesifikasi tinggi membolehkan jurufoto Awantona menjalankan tugas dengan lancar di setiap keadaan. Awantona sentiasa memastikan jurufoto professional kami mencapai tahap standard kerja yang telah ditetapkan untuk memenuhi kriteria dan kepuasan pelanggan. Awantona juga sentiasa menambaik secara konsistent kemahiran fotografi agar sentiasa seiring dengan trend masa kini.

Awantona sangat menitik berat terhadap kepuasan, kesenangan dan keseronokan pelanggan. Pelanggan dapat merasa layanan terbaik dan mesra dari awal proses hingga semuanya selesai. Awantona mengutamakan pelanggan serta kecemerlangan dan kualiti produk berbanding kos dan keuntungan.

TAWARAN EKSKLUSIF!

Anda bukan sahaja akan mendapat album perkahwinan eksklusif dalam masa 25 hari (jaminan wang dikembalikan!), kami juga memberi waranti selama 12 bulan untuk cover album!

PENGALAMAN PALING POPULAR

Pilih pakej anda, kami akan bantu lakarkan memori anda.

Pertunangan

Bermula dari RM1250

Pernikahan

Bermula dari RM1450

Persandingan

Bermula dari RM1450

Pre/post wedding

Bermula dari RM300

Konvokesyen

Bermula dari RM300

Lain-lain majlis

Bermula dari RM1450

APA KATA PELANGGAN

Gambar-gambar Awantona di IG dan Fb tersangatlah cantik. Gambar jelas, pakej album pon ekslusif. Puas hati sangat-sangat. Poster frame pun cantik. Masa outdoor session, kami memang tak reti nak posing-posing. Nasib baik ada photographer berpengalaman ajar cara posing.

Syafiqah & Iqbal

Alhamdulillah. Suka sangat. Kualiti gambar sangat cantik dan memuaskan. Pakej Awantona menarik dan boleh siap dalam masa 1 bulan.

Amira & Amirul

Sangat berpuas hati dan bersyukur tak buat pilihan yang salah. Gambar Awantona berkualiti, service yang cepat dan photographer yang friendly. Janji ditepati seperti yang tertera di dalam kontrak.

Helmi & Athirah

Photographer sporting, tak buat kita rasa awkward walaupun baru jumpa. Rasa selesa nak bekerjasama. Admin layan tiptop walaupun baru nak survey. Yang pasti album guarantee siap dalam masa 25 hari bekerja.

Hazira & Qayyum

Awantona deliver more than promised. Photographer, videographer layan kami macam kawan. Korang ketawa je buat kami rasa selesa walaupun letih.

Hidayu & Faez

Staff Awantona super friendly, lawak and ceria. Quality gambar sebelum edit sudah cukup membuktikan bahawa gambar yang dihasilkan berkualiti. Service and layanan yang terlampau tiptop.

Adyanie & Hariz
Bukan sekadar gambar, kami mencipta memori.

Setiap orang mahukan kelainan pada hari penting dan penuh bermakna, kami di Awantona yakin anda akan temui apa yang anda cari.

Hubungi kami segera untuk perundingan percuma.